LYMEBEGELEIDING.NL  

 

 

 

Intro

Voor sommigen is de weg met 'Lyme', moeilijker dan verwacht, want:

1. zoals met de meeste ziektes, wil je ook van Lyme snel af. En dus zoek je de kortste weg, dus antibiotica. Zeker in de helft van de gevallen werkt deze aanpak. Het is de huisarts of de Lymespecialist in het ziekenhuis die hierbij helpt. Meer informatie over deze aanpak vind je op Lymenet en Lymemed.

2. Als antibiotica niet helpt, dan komen meestal pas de alternatieven aan bod, dus bijvoorbeeld therapie met kruiden en/of met fotonen of bioresonantie. Omdat deze alternatieve aanpak helemaal niet onderdoet voor antibiotica, heeft dit een goede kans van slagen. Op deze therapeutenlijst staan behandelaars die hierbij vakkundig kunnen helpen.

3. Als de alternatieve middelen ook niet helpen of niet voldoende, dan wordt het een slepend verhaal. Pas echt lastig wordt het als je gaat denken dat er geen uitweg meer is. Dat laatste moet je echt proberen te voorkomen, want dat gaat niet helpen bij het zoeken van die uitweg.

Bij het vinden van de uitweg kan een lymecoach helpen. Een lymecoach is iemand die met deze drie stappen persoonlijke ervaring heeft, en die daarnaast ook professionele ervaring heeft als begeleider of coach.

Via deze website kun je met een lymecoach in contact komen.